Μετακομίσαμε!

Μεταφέρεστε στο νέο site της Λέσχης Φίλων Κόμικ.

www.lefik.gr

Εγκαίνια Έδρας - Το Πάρτυ Ξεκινάει, 30 Μαΐου (Σάββατο Βράδυ)

Η έδρα μας ετοιμάζεται πυρετωδώς και θα είναι έτοιμη να σας δεχτεί μέσα στον μήνα..... το πάρτυ έναρξης θα γίνει στις 30 Μαΐου, ημέρα Σάββατο στις 9 το βράδυ!

Δεν σας υποσχόμαστε χλιδή και τρελές εκδηλώσεις, απλά σας προσκαλούμε για ένα κρασί για να γνωρίσετε τον χώρο που κάναμε στέκι μας και φιλοδοξούμε να αγαπήσετε όσο τον αγαπάμε εμείς, ένα χώρο γεμάτο με αγάπη για τα κόμικς.

Ο χώρος αυτός δεν φτιάχτηκε μόνο για τα μέλη της Λέσχης Φίλων Κόμικς. Φτιάχτηκε για όλους !!! Τα μέλη γράφονται για να βοηθήσουν την Λέσχη και να συνεισφέρουν στους σκοπούς της αλλά ποτέ η Λέσχη Φίλων Κόμικς δεν θα γίνει ένα κλειστό και δυσπρόσιτο club. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να περνάνε στις ώρες λειτουργίας της (θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος του μηνός), να πίνουμε καφεδάκι, να μιλάμε για τα κόμικ, να διαβάζουν οτιδήποτε από τα χιλιάδες κόμικς που θα φιλοξενούμε, να δούνε κάποια παλιά αγαπημένη ταινία καρτούν ή animation....

Είστε όλοι προσκαλεσμένοι λοιπόν στο πάρτυ εγκαινίων στις 30 Μαΐου για να το γιορτάσουμε.

Υπενθυμίζω ότι η διεύθυνση είναι Αγίας Ειρήνης 5 (ξεκινώντας την Αθηνάς από το Μοναστηράκι, το 1ο στενό δεξιά) στον 1ο όροφο.

Σας περιμένουμε όλους να το διασκεδάσουμε!

0 σχόλια:

Λέσχη Φίλων Κόμικς's Fan Box